Tender the Void

macaulay-culkin-890765l-poza

 

rare-michael-jackson-and-macaulay-culkin-31452138-459-480

 

macaulay-culkin-launch-book-junior-02

funny-michael-jackson-and-macaulay-culkin-31452629-1024-1024

terry-richardson-macaulay-culkin_large

 

michael-jackson-3

Advertisements

8 thoughts on “Tender the Void

   • Sure – that’s nice – art and emotions and no morals – should be the same thing, or at least one for all and all for one 😛

    Si oricum – the saint – the antichrist – same shit, if you ask me.

    Numai cu o singura exceptie:
    (uite, hai sa facem un exercitiu de logica)

    ca sfantul nu judeca, in schimb satana o face (cu asta se hraneste, nu crezi?) si aici – haha – sta un raspuns oarecare care hai, nu conteaza, atata timp cat exista Kazi Ploae, Subcarpatii si un Afo pe ici pe colo :)), si din cand in cand se mai aude si vocea carbon, si mai ales, si in niciun caz in ultimul rand, cand inca se mai pot purta conversatii ca asta – este ok…

    :))

    ( L A M U L T I A N I )

   • Geamite Găligan, nu e bun? 🙂 Sau e baboon? 🙂 Tricky rhyme. Vexxu. Well, I don’t quite literally believe in saints or Satan. But they are all part of the culture, so, I guess, in a way or other, we all read myths, fables, legends etc. It’s a part of being human and thorough. Imagination, culture, creativity they all express something fundamental and truly essential about humans. As for me, I don’t see culture or humans staying forever in some place for the good sake. Culture, humans, morals they all transform in time. It’s all in expansion. Cosmic expansion. Orderly or not.

    Now. I have a zen baboon one for you.

    “Choke, choke!”
    ‘Yes. Who’s there?’
    “My banana”; spanked the monkey.

 1. Look, Trickstian, ai dreptate cu sfintii si restul, nu exista asa ceva, cred ca stiu, ca daca totul se transforma si sfantul trebuie ca se transforma, nu stiu dc universul este in expansiune sau nu, s-ar putea totusi sa nu fie, ma mai gandesc la asta. Dar stii… cu sfinfi sau fara, eu caut magia. Si nu pot sa renunt la asta, pt ca simt ca odata cu magia s-ar duce dracului totul : D

  Deci, nu.

  Si ce in priveste hiphopul, serios, nu incerc sa te conving de frumusetea lui si de poezie si de faptul ca dintre toate artele, rap-ul exprima realitatea asa cum e adica exact asa cum e si stie sa povesteasca frumos, frumos, pentru ca stiu ca poti la fel bine sa-ti dai seama si singur. Dc vrei. Sa zicem ca nu conteaza.

  Zen, what is that, zen… pe mine una ma cam depeseste 🙂
  b.

  • Cheers!
   Se transformă toate şi creează forme noi şi necunoscute. Lumea şi universul se scriu pe sine. Cred că e valabil în toate domeniile, artă, biogenetică, societate etc. Universul este în expansiune conform teoriilor din domeniul cosmologiei şi fizicii teoretice.

   Sfinţii şi Satan există ca text, imagine şi discurs în foarte multe domenii, de la critică literară la film, la etnologie şi antropologie etc.

   Magia, da. Asta înseamnă creativitate. Şi să fii conştient de interacţiunea dintre tine şi ceilalţi, dintre tine şi lucruri, fenomene, idei, emoţii.

   Recunosc că nu prea mai ascult hip hop sau rap, Aesop Rock cu Labour Days suna bine, mai mult college rock, indie, alternative perioada clasică şi underground 80-90. Mai ascult şi albume noi. Rap şi hip hop am ascultat între 90 şi 2000, perioadă superefervescentă într-un eclectism interesant, grunge, alternative, hip hop, death, black metal. Getto Dacii, RACLA, Vexxatu Vex, Deceneu, Rakku, rap francez din anii ’90 etc.

   Despre zen se spune că eşti zen din moment ce te întrebi ce e zen, aşa că multă atenţie 🙂

   Cu realitatea, “vedem ce credem”, reflectăm ce credem că vedem 🙂

   La multţi ani, btw.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s